Læs mere om os

Om Salling El Service A/S

Salling El Service A/S blev etableret i 1974 og er en topprofessionel virksomhed med næsten 50 års erfaring. Virksomheden hviler solidt på et stærkt økonomisk fundament samt stærke menneskelige og faglige kompetencer. Vi varetager opgaver både for private og erhverv, hvad enten der er tale om el-installation, projekt og byggeri, automation, køl og varme, sikring og IT-løsninger. Vi ønsker at være innovative og stå for fremsynethed i el-branchen og være systemløsnings leverandør med stærke integrerede tekniske løsninger. Udviklingen brager derudaf med uformindsket styrke – og vi har tænkt os at være med i front hele vejen. Salling El Service A/S beskæftiger i dag ca. 45 elektrikere, som alle ønsker at yde maksimal service til vores kunder.

Værdier

Værdierne er vores daglige leveregler. Værdierne understøtter og gennemsyrer alt det vi gør. Vi driver en ordentlig virksomhed på både bundlinje og kundetilfredshed, som bygger på 4 grundlæggende værdier Ordentlighed, Trivsel, Fremdrift og Kvalitet. Vi insisterer på gennemsigtighed og ærlig rådgivning overfor vores kunder, for derigennem at knytte de bånd, som skaber tillid og langvarige kunderelationer. Vi er en moderne virksomhed med en flad organisation og et trygt og socialt arbejdsmiljø, som vægtes høj på tværs af funktion og roller.

Vision

Visionen er vores ledestjerne, det vi stræber efter - og det der motiverer hele organisationen. Vision: ”Salling El Service A/S vil være regionens førende installationsvirksomhed” med fokus på:

  • Salling El Service A/S – én virksomhed
  • Kunderådgivning
  • Kompetenceudvikling
  • Ordentlighed
  • Vi insisterer på at være blandt de førende teknikinstallatører inden for entreprise, automation og service. At vores kunder og samarbejdspartnere kender os for stærke kompetencer, ordentlighed, gode relationer og ikke mindst punktlighed. Det være sig internt i virksomheden og i forhold til omverdenen.

Nikolaj Feldager Lauritsen

Direktør og ejer af Salling El Service A/S

Nikolaj Feldager udtaler om fremtiden:

Rejsen er kun lige begyndt, hvilket betyder at der i fremtiden vil komme flere opkøb. Vi har fået flere interessante henvendelser fra gode kolleger, som ønsker at indgå i et generationsskifte køb/salg. Salling El Service A/S hviler på et solidt økonomisk fundament og har dermed de økonomiske muskler, som er en forudsætning for opkøb”.

I Salling El Service A/S er ”Stilstand lig med tilbagegang”

Vores krav til fremdrift bygger derfor på tre ufravigelige grundsten: Innovation, Proaktivitet og Ordentlighed. Hertil et krav til ”RETTIIGT OMHU” ud fra en beslutning om, at Intet tab må ramme Salling El Service A/S, som kan forhindres ved rettidig omhu.

Salling El-Service A/S er en ung og dynamisk virksomhed med en stærk lokal forankring samt et nationalt udsyn. Vi har fokus på at være effektive, omkostningsbevidste, have specialviden - samt evnen og viljen til at yde fremragende service og udføre kompetent kvalitetsarbejde.